Opskriften rækker i hvert fald til 6 personer:
Ingredienser
Kompot af 1 pænt bundt rabarber med sukker og evt. en vaniljestangCrunch af: 2 dl rasp, 2 dl snittede mandler, 1 dl sukker og smør
Creme af: 2 dl piskefløde, 2 dl græsk youghurt, 2 spsk. flormelis, vaniliesukker,
Fremgangsmåde:
Rabarberne skylles og skæres i ca. 2 cm lange stykker.Sættes i 175 grader varm ovn med sukkeret og vaniliestangen. Man rører rundt ca. hvert 10. minut, indtil rabarberne har den ønskede konsistens. Smag og bedøm, om der skal mere sukker i.
Crunchen laves ved at smelte smørret på en pande, tilsætte de andre ingredienser og røre godt rundt. Den skal have farve og blive let knasende. Cremen tilberedes ved at piske fløden til skum og blande de øvrige ingredienser i.
Smag evt. til med yderligere flormelis. Dernæst lægger man desserten lag i lag i et glas.
Start med rabarber, dernæst crunch og til sidst creme. Og gerne 2 lag af hver.